Alla kategorier
Filters
Momsvisning
Sök

Tjänstebeskrivning

Tjänstebeskrivning
Fasta kontorstelefoner? Mobila lösningar? Både och?
Med våra molnbaserade växlar bestämmer ni själva hur er telefoni skall se ut. I våra växlar integrerar vi såväl fasta som mobila anknytningar.

Frihet
Då systemet är molnbaserat fungerar det vart som helst så länge det finns en fungerande Internetlina. Anknytningar kan placeras på kontoret ,i hemmet , i mobiltelefonen eller på andra sidan jordklotet. Trafiken i den egna växeln är alltid helt fri.

Ett steg in i framtiden
Systemen uppgraderas kontinuerligt och som kund till Mediateknik kan man alltid vara säker på att hänga med de senaste trenderna inom kommunikation.

Alltid nära
Som lokal operatör finns vi alltid nära tillhands. Närproducerat är att föredra även när det gäller IT och kommunikation.

Så fungerar det
H I P S är en kommunikations-lösning för små och medelstora företag. Tjänsten är en s.k. molntjänst vilket innebär att växelhårdvaran är placerad centralt i en trygg och säker miljö som övervakas dygnet runt. Väldigt bra för plånboken då ingen dyr utrustning behöver installeras på plats.

Tjänsten erbjuder all avancerad funktionalitet som kan fås i en traditionell växel fast smidigare och mer flexibelt.
Detta system gör samtalen kostnadsfria mellan anslutna kontor. För att ringa internt använder ni kortnummer. Till övriga telefon-nummer, mobil-, utland- och till andra operatörer ringer ni till förmånliga priser.

Med H I P S ansluts lokalkontor, hemarbetsplatser och mobiltelefoner till en och samma växel på ett smidigt och mycket enkelt sätt. När företaget växer kan nya funktioner och anknytningar enkelt läggas till för att anpassa företagets växel utefter verksamheten.

Tjänstebeskrivning